Tipărire

Despre noi

Door-met Srl, este o firma romaneasca cu capital integral privat, care de la infiintare si pana in prezent si-a atins cu succes obiectivele de mentinere a unei o cresteri dinamice. Compania, rezultat al unei unei idei indraznete modelata de-a lungul timpului, ofera clienților săi solutii complete și consultanta de specialitate personalizata.
Aici, inovatia si profesionalismul s-au intanlit conferindu-i firmei Door-Met calitatea de partener de incredere in proiectarea, fabricarea si instalarea sistemelor de inchideri suplimentare pentru usi si ferestre.

Obloane cu lamele orientabile sau fixe, rulouri exterioare cu caseta aplicata sau suprapusa, plase antiinsecte tip rulou, rolete textile, jaluzele verticale, toate disponibile in varianta din aluminiu sau PVC, sunt cateva din produsele noastre fabricate cu utilaje de ultima generatie, in conformitate cu standardele europene de calitate (marcaj CE).

Intreaga activitate a companiei de la aprovizionare si productie pana la livrare si instalare, este coordonata de un management certificat ISO 9001, ferm, eficient, orientat catre maxima satisfactie a clientului.

Contact

  • Str. Chimiei, Nr. 2 bis 600286 – Bacau, Romania
  • Tel: +40 751 106 300 Fax: +40 234 515 106
  • E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Doormet ofera solutii profesionale pentru tehnici si produse de umbrire. Rulouri exterioare din aluminiu, rolete, plase insecte, plase tantari, jaluzele verticale si alte produse.