Jaluzele verticale

Continua tranzitie, intre timpul liber si serviciu, intre transparenta si confidentialitate, intre spatiul functional si oaze de liniste si confort, este marca silului de viata contemporan. Unul din sitemele de control al acesului luminii in incapere care exceleaza in fata acestor solicitari sunt jaluzelele verticale . Acest produs ramane unul dintre maestrii tehnicilor de umbrire, care abordand un stil aparte regleaza cu o precizie unica fluxul de lumina si gradul de intimitate dorit.

Mai mult decat atat, jaluzelele verticale reusesc cu succes sa protejeze incaperea de efectul destructiv al razelor solare fara sa influienteze major vederea spre exterior, iar liniile verticale confera camerei latime si un ambient modern. Deschide sau inchise creeaza diverse jocuri de lumini in functie de culorile si texturile materialelor alese.

Contact

  • Str. Chimiei, Nr. 2 bis 600286 – Bacau, Romania
  • Tel: +40 751 106 300 Fax: +40 234 515 106
  • E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Doormet ofera solutii profesionale pentru tehnici si produse de umbrire. Rulouri exterioare din aluminiu, rolete, plase insecte, plase tantari, jaluzele verticale si alte produse.